PEDAGOŠKA GODINA 2021./2022. I EPIDEMIOLOŠKE MJERE VEZANE UZ COVID-19

Poštovani roditelji/skrbnici djece,

Obavještavamo vas da od 1. RUJNA 2021. GODINE vrtić počinje sa redovitom organizacijom rada.
Obavijest o organizaciji rada možete pronaći ovdje.Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je  za pedagošku godinu 2021./2022PREPORUKE ZA RAD S DJECOM ZA  VRTIĆE I ŠKOLE

PROTOKOL POSTUPANJA ZA RODITELJE možete pronaći ovdje

PREPORUKE HZJZ-a POSTUPANJE S OBOLJELIMA IPS-BLISKIM KONTAKTIMA OBOLJELIH I PREKID IZOLACIJE I KARANTENE donešene 25. listopada 2021. godine možete pronaći ovdje.

UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19 VEZANO UZ RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022. donesene 5.studenoga 2021. godine možete pronaći ovdje.

DOPUNE UPUTA ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19 VEZANO UZ RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022  donesene 15. studenoga 2021. godine možete pronaći ovdje

Molimo vas da upute HZJZ-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja te PROTOKLOL POSTUPANJA ZA RODITELJE   detaljno proučite.
Dječji vrtić Grigora Viteza pridržavat će se propisanih uputa i u skladu s time organizirati odgojno-obrazovni rad.

U predstojećoj pedagoškoj godini naglasak će, uz uhodane aktivnosti, biti i na epidemiološkoj situaciji, organizaciji odgojno-obrazovnih skupina i odgojno-obrazovnog rada. 
Cilj nam je osigurati našim najmlađim polaznicima kvalitetan odgojno-obrazovni rad, a isto tako pomoći i vama roditeljima, pružajući adekvatnu brigu i skrb za vaše najmilije.
Epidemiološke mjere suzbijanja koronavirusa i dalje ostaju na snazi.
Uz sve navedene proporuke  molimo vas za odgovorno ponašanje te da se ujedno  za sve upite koristite telefonom ili e-mailom.
Uz službeni vrtićki mail vrtic-grigoraviteza@zagreb.hr, zbog lakšeg snalaženja, vezano uz određenu problematiku, obratite nam se na dolje navedene mailove.

KONTAKT BROJEVI:
01 3860-933; 01 3862-098 - centrala vrtića

e-mail adrese:
ravnatelj.gviteza@gmail.com- upiti vezani za organizaciju rada i eventualne probleme i prijedloge

pedagozigrigoraviteza@gmail.com - upiti vezani za UPISE djece

ina.kelava@gmail.com - upiti vezani za plaćanje vrtića i ispis djece

logoped.psiholog.grigoraviteza@gmail.com - upiti za psihologa i logopeda POTRES I VJEŽBE EVAKUACIJE -INFO
Izvještavamo Vas da na objektima nema značajnih oštećenja te su sigurni za boravak djece.

Obavještavamo vas da su u Dječjem vrtiću Grigora Viteza u razdoblju od 18.-22. 1. 2021. godine održane redovite vježbe evakuacije prema sljedećem rasporedu:

OBAVIJEST O VJEŽBAMA EVAKUACIJE

Ispiši stranicu