AKTUALNOSTI - PROJEKTI

 
PROJEKT - GODINA ČITANJA 2021. 

 

Vlada Republike Hrvatske je 2021. godinu proglasila Godinom čitanja. Realizacija je to mjere Akcijskog plana Nacionalne strategije poticanja čitanja s ciljem poticanja kulture čitanja. Nacionalna strategija poticanja čitanja Vlade RH promiče čitanje kao osobitu društvenu vrijednost.

Na poveznici https://min-kulture.gov.hr/vijesti-8/2021-godina-proglasena-godinom-citanja-u-hrvatskoj/vizualni-identitet-godina-citanja-2021/20535 možete preuzeti promotivne materijale.

Temeljem navedenoga, a u cilju razvoja kulture čitanja i čitanja sa zadovoljstvom i razumijevanjem, Ministarstvo znanosti i obrazovanja preporuča uključivanje što više djece u aktivnosti u Godini čitanja


PROJEKTI U SURADNJI DJEČJEG VRTIĆA GRIGORA VITEZA I KNJIŽNICE KNEŽIJA

Na sljedećoj poveznici „Utoplimo svijet”možete saznati sve o multimedijalnom projektu u kojem su sudjelovale odgojiteljice i djeca uz Dječjeg vrtića Grigora Viteza.

Izložbu likovnih radova odgojiteljica i djece iz Dječjeg vrtića Grigora Viteza možete pogledati u knjižnici Knežija, a više o samoj izložbi možete pročitati na poveznici "Bijelo kao djetinjstvo"VOLI ME, NE VOLI ME 

Djeca iz DV Grigora Viteza (odgojne skupine Medvjedić i Tigrić) pod vodstvom njihovih odgojiteljica savjetnica: Božice Knežević, Edite Dabo i Sanje Krajač i odgojiteljica Mirte Pucek i Dijane Horvat, uz odobrenje ravnateljice Ruže Babić, dipl. pedagoginje, i pomoć stručnih suradnica, pedagoginje Željke Knapić i Ivanke Vanjak, pokazala su kako oni u svom vrtiću obilježavaju Valentinovo.  
Djeca nas uče da ljubav treba slaviti i živjeti svaki dan, kojigod dan! No, oni znaju da je dobro da postoji blagdan svetoga Valentina kako bi nas podsjetio da ljubav ne smijemo podrazumijevati, nego je svakodnevno sebi osvijestiti i radosno je živjeti.


Na sljedećoj poveznici možete pogledati sve o projektu VOLI ME, NE VOLI ME
Ispiši stranicu